5 Simple Techniques For iş ayakkabısı adana

Wiki Article

Evet, elektrik yalıtımlı emniyet ayakkabılarında antistatik özellik bulunabilir. Elektrik yalıtımlı emniyet ayakkabıları, elektrik şoklarından ve yüksek voltajlı ortamlardan korumak için tasarlanmıştır

Spor ayakkabı tasarımıyla rahat bir kullanım sunar. Esnek yapısı sayesinde gün boyu kolay hareket imkanı verir. El işçiliği ile üretilen ayakkabı, dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süre sorunsuz şekilde kullanılır. Bağcıklı kapaması sayesinde rahat giyilip çıkarılır. Nefes alan yapısı ayakların terlemesini engeller, serin ve kuru kalmasını sağlar.

Delinme Direnci: Ayakkabının tabanı, keskin nesnelerin ayak tabanına zarar vermesini önleyecek şekilde tasarlanmalıdır.

Yaz döneminde ayağı terletmeyen ve nefes alabilir özellikteki iş ayakkabıları tercih edilmelidir. İş güvenlik ayakkabıları mutlaka ayağı sarmalıdır. Boşluk olduğu takdirde ayaklarınızda ağrı gibi problemleri yaşamanız olasıdır.

Kaynak işlemleri sırasında oluşabilecek yanıcı ve aşındırıcı maddeler ayakkabı üzerinde ciddi hasarlara neden olabilir.

Burun kısmı darbelere karşı ekstra koruma yaratan özel ayakkabıları fiyat karşılaştırması yaparak incelemeye dikkat etmelisiniz. Öte yandan taban kısmı ile dikkat çeken çelik burunlu iş ayakkabısı seçenekleri de size sunulur.

Dünyanın en fazla tercih edilen teknik bot ve tekstil markası olma yolculuğumuzda bizim için  ZOR YOK!

Ergonomik Tasarım: Uzun saatler boyunca rahat bir kullanım sağlamak için ayakkabının ergonomik olarak tasarlanmış olması, ayağın doğal şekline uygun olması gerekir.

S1P: Bu sertifika S1 sertifikasına ayakkabi es anlamlısı ek olarak, ayakkabının delinmeye dayanıklı olduğunu göstermektedir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

This Site is utilizing a safety services to shield itself from on the internet attacks. The motion you merely performed brought on the safety Option. There are numerous steps which could cause this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed info.

Kaynakçı iş ayakkabıları, uzun saatler boyunca rahatlık sağlamak için ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ayakların doğal şeklini takip edecek şekilde üretilen bu ayakkabılar, ayak yorgunluğunu ve ağrıları iş ayakkabısı amazon azaltır.

Bu modeller, ayakları doğru ayakkabi sİtelerİ şekilde destekleyerek yorgunluğu azaltır ve ayağın doğal şeklini korur. Bu sayede, uzun süreli çalışmalarda bile ayakların rahat etmesini sağlar.

Report this wiki page